Mote hatter vokse i popularitet

bucket-haI dagens motebevisste verden klærne si så mye om deg som de faktiske ordene som du bruker. Derfor tilbehør som du velger å utfylle ethvert antrekk er helt avgjørende for å virkelig gjenspeiler din personlighet.

Dette mote bevissthet strekker seg til menn, kvinner og barn, og i dag en mote hatten har blitt en integrert del av ethvert antrekk. Designer hatter spesielt av merker som Bugatti, Bruno Banani og Wegener har blitt svært ønskelig.

Fangstmannen hatten, som en gang var begrenset til Lumberjacks, russiske soldater og eskimoer har blitt et moteikon i vår tid. Med et stort utvalg av hatter som spenner fra tradisjonelle skinnforet til gjennom den fargerike versjonen med pongponger og dusker, fangstmannen lue vil aldri bli sett i helt samme måte igjen.

Beanie hatter, som en gang var begrenset til skibakker og fotball støtter er nå ‘de rigeur’ for alle motebevisste unge. Bugatti og Bruno Banani er begge tyske merkene, men dette fenomenet er ikke begrenset til den vestlige verden som tenåringer fra hele kloden positivt omfavne denne nye trenden i moteverdenen.

Høyprofilerte superstjerner og A-kjendiser hjelp av kurset, og når slike armaturer David Beckham, Jennifer Lopez (J-Lo) og Madonna for å nevne noen få, er sett iført disse nye motetilbehør sine fans vil til slutt følge etter.

Det er ikke bare golfere som slitasje baseball caps i dag heller. Rappere som Eminem, Kanye West og Snoop Dogg har alle gjort skyggelue må ha tilbehør for de unge i dag. Dette er en trend som går tilbake til 70-tallet og fremveksten av Sugarhill Gang og deres klassiske Rapper er Delight.

Men veksten av mote hatter er ikke bare om ungdoms markedet. Fedora og Trilby Hat er også nyter noe av en renessanse. Fedora har eksistert i over hundre år, og mens Baseball Caps, Trapper Hatter og Beanie hatter har alt utviklet seg til å reflektere dagens mote, beholder Fedora fortsatt nøyaktig den samme klassiske stil og form som den alltid har gjort.

The Trilby Hat også går fra styrke til styrke, men igjen ser akkurat det samme som det alltid har gjort. Sangere som Bing Crosby og Frank Sinatra brakt hatten for publikum psyke og Sean Conner, som James Bond, fortsatte å heve sin profil. I dag er mange popstjerner, mann og kvinne kan ofte bli funnet iført denne klassiske element av mote.

Det er enda en “Trilby Hat Tour ‘som golfere over hele verden kan delta forutsatt selvfølgelig at de omfavne denne mest elegante av tilbehør.

Som mote hatter fortsette å bli enda mer fremtredende, kanskje det er på tide at du også, la fra hatten til denne svært moderne trend!