kjendis frisyrer kvinner kjærlighet

celebrity-long-hair-cuts1For de som ikke er for ung til å huske (eller de som ikke er i fornektelse om å leve gjennom en av de mest kjente epoker i musikkhistorien), Beatles ikke bare brakt sin egen merkevare av musikk til verden, de også inspirert en frisyre som hadde stylister over hele kloden klipping lokker henhold til mopp toppen hårklipp sported av guttene fra Liverpool.

Kvinnene som startet en trend

Verdenskjente frisører, noen av dem er kjendiser i sin egen rett, ikke alle gir samme svar når de blir spurt om de mest etterspurte kjendis frisyrer fra klienter. Men disse tre kvinnene alltid dukke opp et sted på sin liste.

Den definitive hår ikon av 90-tallet er Jennifer Aniston; mer spesifikt, tegnet hun spilte i TV-serien Friends. “The Rachel” er en perfekt lagdelt bob knapt hviler på skuldrene og nøye kontur å ramme og flatere ansiktet. Det er fortsatt en av de mest etterspurte kjendis frisyrer gjennom tidene.

Den flerårige kjæreste og bærebjelke i den romantiske komedien som genre inspirert annen hyppig forespurt kjendis frisyre. Meg Ryan korte, hakkete shag fortsatt populær, spesielt i denne moderne tid da kvinner har utviklet seg til å bli champion flere oppgaver samtidig. En lek å ta vare på og åpen for å bli stylet opp eller rett og slett finger-tørket som du hodet ut døren, er det en stil som resonerer med livene til travle kvinner overalt.

Det er umulig å snakke om ikoniske frisyrer uten å nevne engelen som inspirerte en generasjon av kvinner til lag, frost og føn håret til en tomme av pistrete perfeksjon. De fleste salonger fra den tiden vises plakaten av Farrah Fawcett i en rød tank top fanget i en uformell positur ser rett på kameraet, kastet hodet litt tilbake med sine verdensberømte lokker som rammer henne delikat ansikt og perfekt smil.

Kjendis frisyrer i dag

Med bruk av rimelige hair extensions og parykker laget av naturlig hår, blir det lettere for kvinner å bare kjøpe kjendis frisyre de vil, uten å utsette sitt eget hår til en stylist klipping saks. Fans kan ha frisyre av sine idoler som helst de føler for det, eller gå videre til neste kjendis så raskt som trender eller sine budsjetter tillater.

Det er vanskelig å pinne Nicki Minaj virkelige personligheten under forskjellige parykker hun bruker, men kanskje det er en del av hennes enorme appell. Hun holder hennes tilhengere gjette. Hun er den ultimate kameleon av hairstyling verden. I 2012 Draya, en annen dristig stil-setter, har blitt en trendy bob cut minner om Victoria Beckhams “Pob” (oppkalt etter Posh Spice, Victoria engangsavgift Spice Girls-persona).

Borte er de gangene når frisører ble vist et bilde av en berømt kjendis, etterfulgt av en rask ennå håp: «Jeg vil at du skal gjøre meg se ut som det!” I disse dager har alle en kvinne å gjøre er å gå til en hederlig hair extension salon og be om deres nyeste Minaj eller Ciara hår brikke og kommer hjem ser (og strutting) som sitt idol. Hvor lett er det?